Veganka - doza+polnilo

Lebe Gesund

250 g + 500 g - Izdelek - št.: 0007z

18,81 €
 
 
 
 
 
 

Informacije o izdelku "Veganka - doza+polnilo"

Ste si kdaj zažželeli, da bi imeli čarobno paličico in bi v trenutku pričarali na mizo odlično kosilo? ŽŽal je ne znamo narediti. Znamo pa narediti Veganko.

Veganka je od vsega, kar sem kdaj prijela v roke v kuhinji, šše najbolj podobna čarobni paličici. Kamor koli jo dodate, začara, da je vse boljšše. In kako ji to uspe brez kemije?

Vsebuje več kot 10 vrst naravno pridelane zelenjave. Pri pridelavi sestavin za Veganko ne uporabljamo niti gnoja ali gnojnice, o kemičnih sredstvih pa sploh ni govora. Ta polja so negovana z ljubeznijo in spošštovanjem. Zato z Veganko svoje jedi začinjate z močjo in okusi narave.

Ne vsebuje glutamata, drugih ojačevalcev okusa, barvil, konzervansov ali česarkoli podobnega! Z Veganko v nekaj minutah pripravite okusno zelenjavno juho ali jušno osnovo. Krompir, bučke ali jajčevce potresite z Veganko, ko jih dajete peč v pečico, in uživali boste v čudovitem vonju in šše boljššem okusu.

Ah, skoraj bi pozabila na ime. Zaradi različnih imen jo je včasih namreč težžko najti: Italijani so jo zaradi njene okusnosti poimenovali kar Sapori. Slovenci ji rečemo Veganka. V Nemčiji pa jo imenujejo Začimbna vila - – Würzfee.

Podatki glede alergij: brez dodanega sladkorja, brez kvasa, brez pšenice, brez glutena, brez jajc, brez mleka

Sestavine: kamena sol°, posušena zelenjava in zelišča 30% (korenje*, jabolka*, čebula*, peteršilj* - list, pastinak*, zelena*, por*, šitake*, petersilj* - korenina, kurkuma*, luštrek*, koruzna moka*, sončnično olje*

* iz nadzorovane ekološške pridelave

°naravna kristalna sol


 

Nadaljnje povezave za "Veganka - doza+polnilo"

Drugi izdelki Lebe Gesund
 

Podobni izdelki

 
Grahov namaz

Inhalt: 180 Gramm

2,85 € *

Veganka, polnilo

od 12,70 € *

Zelenjavni sok

od 3,58 € *

Kava iz volčjega boba

2,85 € *

iBi pur

od 3,60 € *

Bobov namaz

Inhalt: 180 Gramm

2,85 € *

iBi "Italiano" rastllinski namaz

od 2,95 € *

Pesto čemaž 125 g

od 2,80 € *

iBi namaz s hrenom

od 2,95 € *

Klobasice pikant

od 5,40 € *

Pini Orient

2,80 € *

iBi "Hot" pikantni rastlinski namaz

od 2,95 € *