Veganka - doza

Lebe Gesund

1x 250 g - Izdelek - št.: 0007

od 7,10 €
 
 
 
 
 
 

Informacije o izdelku "Veganka - doza"

Ste si kdaj zažželeli, da bi imeli čarobno paličico in bi v trenutku pričarali na mizo odlično kosilo? ŽŽal je ne znamo narediti. Znamo pa narediti Veganko.

Veganka je od vsega, kar sem kdaj prijela v roke v kuhinji, šše najbolj podobna čarobni paličici. Kamor koli jo dodate, začara, da je vse boljše. In kako ji to uspe brez kemije?

Vsebuje več kot 10 vrst naravno pridelane zelenjave. Pri pridelavi sestavin za Veganko ne uporabljajo niti gnoja ali gnojnice, o kemičnih sredstvih pa sploh ni govora. Ta polja so negovana z ljubeznijo in spoštovanjem.

Zato z Veganko svoje jedi začinjate z močjo in okusi narave. Ne vsebuje glutamata, drugih ojačevalcev okusa, barvil, konzervansov ali česarkoli podobnega!

Z Veganko v nekaj minutah pripravite okusno zelenjavno juho ali juššno osnovo. Krompir, bučke ali jajčevce potresite z Veganko, ko jih dajete peč v pečico, in užživali boste v čudovitem vonju in šše boljššem okusu.

Ah, skoraj bi pozabila na ime. Zaradi različnih imen jo je včasih namreč težžko najti: Italijani so jo zaradi njene okusnosti poimenovali kar Sapori. Slovenci ji rečemo Veganka. V Nemčiji pa jo imenujejo Začimbna vila -– Würzfee.

Podatki glede alergij: brez dodanega sladkorja, brez kvasa, brez pšenice, brez glutena, brez jajc, brez mleka

Sestavine: kamena sol°, posušena zelenjava in zelišča 30% (korenje*, jabolka*, čebula*, peteršilj* - list, pastinak*, zelena*, por*, šitake*, petersilj* - korenina, kurkuma*, luštrek*, koruzna moka*, sončnično olje*

* iz nadzorovane ekološške pridelave

°naravna kristalna sol

 

Nadaljnje povezave za "Veganka - doza"

Drugi izdelki Lebe Gesund
 

Podobni izdelki

 
Bobov namaz

Inhalt: 180 Gramm

2,85 € *

Vege klobasa (salamin) - blaga

5,77 € *

iBi "Ravbar" rastlinski namaz

od 2,95 € *

iBi namaz s hrenom

od 2,95 € *

Vegepleskavica - 4 v paketu

10,26 € *

Vegepleskavica, granulat 200g

2,85 € *

iBi namaz s čebulo in papriko

od 2,95 € *

Bobov namaz

Inhalt: 180 Gramm

2,85 € *

iBi pur

od 3,60 € *

Pirine Penne

3,60 € *

iBi namaz s hrenom

od 2,95 € *

Klobasice pikant

od 5,40 € *