Sokovi iz sadja in zelenjave

Vaš dnevni kozarec zdravja in užitka!

Skrbno obrani, pazljivo stisnjeni, 100 % naravni

Se spomnite jabolčnega soka, ki ga je ded sam stisnil iz domačih jabolk? V njem so bila samo neškropljena jabolka iz lastnega vrta. Brez vsakih dodatkov. Tak sok lahko dobite pri nas tudi danes. Jabolka zanj so iz sadovnjakov, ki so negovani na način miroljubnega kmetovanja. Zato ne vsebujejo pesticidov ali njihovih ostankov. Ljubečo nego sadjarjev so vgradila vase, kar boste občutili v okusu in počutju. Sok je brez vsakih dodatkov in ni filtriran. Zato je naravno moten.

Z vsakim požirkom vam ta dragoceni jabolčni sok daje svoje veliko bogastvo rudnin in elementov v sledeh. Vse sestavine so med seboj v optimalnih razmerjih, saj jablane rastejo v pradavnih ritmih narave. Oprašujejo jih v sadovnjaku živeče čebelje družine. Pozorni sadjarji pa jih ljubeče negujejo in ročno obirajo.

Privoščite si to enkratno darilo narave – kozarec zdravja in užitka.

 

Zakaj so naravni zelenjavni sokovi Živi zdravo tako všeč otrokom in odraslim?

Najprej zato, ker so odličnega okusa. Vedno znova vas bodo navdušili s svojimi izredno prijetnimi sadno zelenjavnimi okusi.

Posebni pa so tudi zaradi mlečno kislinskih bakterij. Zelenjavnim sokovom Živi zdravo so dodane mlečno kislinske bakterije. Zato so lahko prebavljivi.  V vašem telesu delujejo čistilno in pomagajo uravnavati ustrezno stopnjo kislosti. Zato  

Sokovi z mlečno-kislinskimi bakterijami so precejšnja redkost. Mlečno-kislinske bakterije so tiste, zaradi katerih se jogurti imenujejo probiotični. Pijete torej lahko probiotični korenčkov ali pesin sok.

Rastline za te sokove so zrasle na poljih Miroljubnega kmetijstva. Zaradi naravnega načina pridelave so lahko shranile obilico mineralov in vitaminov. S sokom iz njih dobite vse to bogastvo. Poleg tega pa še pomoč dobrih mikroorganizmov.

Zato zelenjavni sokovi Živi zdravo ne povzročajo prebavnih težav niti občutljivim želodcem. Nasprotno. Pomagajo jih odpravljati. Posebej so dragoceni za vse starejše in tudi vse, ki jim vsakdanji delovni ritem ruši zdrav način prehranjevanja. Blažijo škodljive posledice hitrega in pomanjkljivega prehranjevanja ter budi željo po zdravi hrani.

S številnimi minerali, vitamini in drugimi naravnimi sestavinami krepijo odpornost in oskrbijo telo s pomembnimi gradniki. To je izredno pomembno tudi za otroke.

Ob kozarcu teh osvežujočih sokov vam bo gotovo postal všeč Hipokratov nasvet: Naj bo hrana vaše zdravilo in vaše zdravilo naj bo hrana. Najboljše pa je, da bodo pri sokovih Živi zdravo uživale tudi vaše brbončice.

 

Direktni kontakt

Vaš naslov