Pogoji poslovanja

Spoštovani,

s pogoji poslovanja so definirana pravila pri nakupovanju preko spletne trgovine Živi zdravo (v nadaljevanju: spletna trgovina) trgovine K naravi. Tudi ta pravila imajo namen poskrbeti za vaše zadovoljstvo ob in z nakupom. Pogoji poslovanja obravnavajo tudi vaše pravice kot kupca ter poslovni odnos med vami in trgovino kot ponudnikom oz. prodajalcem.


Splošni pogoji poslovanja

1. Prodajalec se obvezuje, da naročene artikle dobavi brez napake in v predvidenem roku.
2. V primeru, da pride do kakršne koli spremembe, prodajalec o tem obvestiti kupca.
3. Vse morebitne spremembe pogojev poslovanja, razen sprememb, ki so vezane na dobavo, se ne nanašajo na oddana naročila, razen če so za kupca ugodnejše.
4. Cene v spletni trgovini so v evrih in veljajo v trenutku oddaje naročila. Cene artiklov, navedene v spletni trgovini, ne vsebujejo stroškov dostave.
5. Prodajalec si pridržuje pravico, da izjemoma (delno) odstopi od izvedbe naročila v primerih, če naročenih izdelkov ni na zalogi ali če naročilnica ni bila izpolnjena v skladu s pogoji poslovanja. O odstopu od pogodbe bo kupca takoj obvestil po e-pošti oz. telefonu.
6. Ob dostavi prejme kupec tudi račun.
7. Jezik poslovanja je slovenski. Šteje se tudi, da je pogodba sklenjena v slovenskem jeziku.
8. Naročila so mogoča tudi po telefonu, faksu ali elektronski pošti.
9. Morebitne spore bosta stranki reševali sporazumno. Če stranki sporazuma ne bosta mogli doseči, bo spore reševalo stvarno pristojno sodišče v Ljubljani po slovenskem pravu.
10. S klikom na gumb "Potrdi naročilo" potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom prodajno - plačilnih pogojev oz. pogojev poslovanja, ki so navedeni v spletni trgovini in da ste bili na te pogoje izrecno opozorjeni.

Prodajalec oz. lastnik spletne trgovine Živi zdravo je Trgovina K NARAVI, prijavljena pristojnemu državnemu organu v Sloveniji in ima status zasebnopravne osebe. Sedež ima na naslovu Celovška cesta 87, 1000 Ljubljana. Elektronski naslov je info@ibi-vegan.si.

Direktni kontakt

Vaš naslov