Klobasice pikant

Lebe Gesund

350 g - Izdelek - št.: 0037

5,40 €

Paket

Prosim izberite paket:

 
 
 
 
 
 

Informacije o izdelku "Klobasice pikant"

Kako užživati v klobasah brez skrbi za holesterol in žžile? Spoznajte klobasice iz pššenice in užživali boste v okusih. S svojo pikantno začinjenostjo vam bodo vššeč, kadar si zažželite močnih in izrazitih okusov. Odlične so tako v enolončnicah kot popečene na žžaru ali v ponvi. Servirate jih lahko poleg zelja, repe, matevžža, krompirja, ajde ... ali le s kruhom in gorčico. Uporabite jih za omako z mesnim okusom. Klobasice drobno narežžete in stresete k malo popražženi čebuli. Ostalo naredite, kot ste navajeni.

Namig 1: Omake in enolončnice bodo šše posebej okusne, če boste vanje zlili tudi vodo, v kateri so klobasice shranjene - ker je ta voda žže slana, jed manj solite kot običajno. Za pripravo omake ali enolončnice za 4 osebe priporočamo 2 - 3 klobasice. Klobasice po odprtju kozarca lahko šše nekaj dni hranite v hladilniku. Na pikniku boste užživali, če popečete cele ali narezane.

Namig 2: Barvite in čudovito okusne ražžnjiče dobite, če med košščke klobasic nabodete košščke zelenjave. Zelenjava bo šše posebej okusna, če jo namažžete z dobrim olivnim oljem in potresete z Veganko.

Sestavine: voda, pššenične beljakovine, sončnično olje, kamena sol°, posušena čebula, začimbe, česen, posušena paprika, paradižnik, koruzna moka, feferoni.

Težža brez tekočine: 200 g; 5 kosov

Povprečna hranilna vrednost v 100g izdelka

energijska vrednost  1045kJ / 251 kcal
maščobe                                 18,0 g
od tega nasičene maščobe         3,5 g
ogljikovi hidrati                          1,3 g
od tega sladkorji                        1,0 g
beljakovine                              21,0 g
sol                                            1,8 g

 

 

Nadaljnje povezave za "Klobasice pikant"

Drugi izdelki Lebe Gesund
 

Podobni izdelki