iBi - namazi iz sončnic?

Še preden zjutraj odprete oči, že iz vseh kotov lezejo skrbi. Takoj vas hočejo zasužnjiti. Prišepetavajo vam, da vam ni do zajtrka. Da nimate časa zanj. In na obraz vam rišejo gube. Ne dovolite jim! 

Lahko se ustavite. Dan začnite z uživanjem v iBi zajtrku.

Če se vam mudi, bo dovolj tudi 10 min. Vzamete kos kruha in nanj namažete vaš najljubši iBi. Uživali boste v razkošju okusov.

Nezamenljivi okusi čiste narave vam prinesejo najboljše. Zato boste od mize odšli zadovoljnejši. Močnejši. In dan bo lepši.

Za sončno razpoloženje vzemite iBi italiano ali iBi hot. Svežino pomladnega jutra vam bodo prinesli zeliščni, čemažev ali hrenov iBi. Na voljo vam je 16 različnih okusov. Pravega najdete za vsak dan.
Sončnice v iBi-ju bodo s svojim tiaminom skrbele za vaše dobro razpoloženje skozi ves dan. Miroljubno pridelana zelenjava, ki je v vsakem iBi-ju druga, pa bo oskrbela vaše telo z obiljem potrebnih mineralov, vitaminov in elementov v sledeh. Dobili boste tudi nenasičene maščobne kisline, ki so pomembne za zdravje žil.

Če si lahko privoščite malo več časa, polepšajte svoj zajtrk še s koščki svežih zelišč in zelenjave. Na namazan kruh dajte nekaj lističev peteršilja ali potresite po njem lističe rukole. Dekoracija s polovičkami mini paradižnikov, kolesci kumar ali korenja vas bo spomnila, da narava skrbi za vas.

K iBi namazom...


Kako vam iBi pomaga hitro pripraviti kosilo?

Vsebino iBi lončka zmešate z malo vode in že imate osvežujočo kremasto omako. V nekaj minutah! Lahko jo segrejete ali pustite hladno. V obeh primerih okus priča o specialiteti.

iBi omako lahko postrežete h krompirju, ajdovi ali proseni kaši, rižu ali primorskim njokom. Odlične so na testeninah, še posebej italijanska in pikantna (hot).

Z iBi namazi pa lahko tudi obogatite svoje lastne omake. Dodajo jim svoj šarem. Že samo žlica iBi-neze v omaki okrepi in prelije okuse do meje čarovnije. Poveže jih, hkrati pa vsakemu pusti njegov prostor. Zaznate simfonijo okusov, ki preplavi vaše brbončice.
iBi namazi bodo vašim omakam, enolončnicam in solatnim polivkam dodali čarobnost in harmoničnost svojih okusov.


iBi-ji vas osvobodijo skrbi, kaj naj pripravite gostom z alergijo na mleko ali jajca

Tisti, ki živijo z alergijo v družini, so se naučili živeti z omejitvami. Postale so del vsakdana, podobno kot prometna pravila. Kljub temu alergije zahtevajo stalno pozornost, kaj je v hrani.

V iBi namazih ni jajc niti mleka. Zato v njihovih odličnih okusih brez skrbi uživajo tudi vsi, ki se morajo tem živilom izogibati. Lahko si spet privoščijo francosko solato. Mnogim so jedi z iBi-nezo celo bolj všeč kot z majonezo. Vam pa ni treba skrbeti za posebne porcije.

K iBi namazom...

 

Kako iBi koristi vašemu telesu?

iBi je dober za živčevje.  Vsebuje veliko vitamina B1 (1,9 mg/100g),B6 in drugih vitaminov skupine B.

Idealen za otroke.  Seme sončnic vsebuje velik delež beljakovin s pomembnimi esencialnimi aminokislinami. Ker je v iBijih veliko sončnic, so v iBijih zbrane tudi vse njihove koristne snovi, tudi esencialne aminokisline.

Prinese manj kalorij. iBi je samo pol tako masten kot npr. margarina. Maščobe, ki jih vsebuje, pa v velikem deležu spadajo med enkrat ali večkrat nenasičene.

iBi je koristen za srce in ožilje. Za iBi namaze je značilen visok delež nenasičenih maščobnih kislin (86%). Te ugodno vplivajo na maščobe v krvi in tako ščitijo žile.

Skrbi za dobro razpoloženje. Sončnična semena vsebujejo veliko snovi, ki spodbujajo nastanek serotonina. Ta sprošča in izboljšuje razpoloženje. Naj vas ne preseneti, če bodo z iBiji dnevi postali bolj sončni, delo lažje in ljudje okrog vas bolj prijetni.

Vsebuje pomembne vitamine. Sončnice so najbogatejši vir vitamina E, kar ga poznamo. Vitamin E pa je eden najučinkovitejših antioksidantov in s tem zaščitnik pred izgorevanjem, nastankom raka in drugimi sodobnimi boleznimi. Vsebujejo še druge vitamine: A, B1, B2, B6, C, E, K…

Z iBi namazi dobite obilico pomembnih mineralov: kalcij, kobalt, baker, fluor, jod, železo, magnezij, mangan, fosfor, kalij, natrij, cink … in še bi lahko naštevali.

Želim si ogledati iBi namaze...

Direktni kontakt

Vaš naslov