Vegepleskavica, granulat 200g

K naravi d.o.o.

Izdelek - št.: 0600

2,85 €
 
 
 
 
 
 

Informacije o izdelku "Vegepleskavica, granulat 200g"

Okus, ki vam je bil vedno všeč

Pleskavica je pojem dobrega okusa in mojstrskega začinjanja. Take jedi obožujemo, čeprav ne koristijo niti našemu telesu, niti živalim in naravi. Ne bi se jim radi odpovedali.

In kako lahko rešimo ta problem?

Vegepleskavica vam prinese priljubljene okuse, za vaše telo pa ni ogrožujoča

Gotovo se dobro spomnite užitka zlato-rumeno zapečene polpete ali pleskavice: nežno hrustljava, z okusom, ki osvoji vsako vašo brbončico. Iz grižljaja v grižljaj bolj uživate. Prijetni okusi se razlivajo po vaših ustih. Občutite jih v vsaki celici. Za te užitke poskrbijo prave začimbe.

In Vegepleskavica ima prave začimbe!

Poskrbijo za okuse, ki so vas osvojili. Razvajajo vas. Polepšajo vam malico, kosilo ali večerjo. V klasični kombinaciji z ajverjem in čebulo ali v gala večerji z izvirnimi prelivi. Kot del hladnega bifeja in v bogato napolnjenem burgerju na poti.

Kako se obnaša v želodcu?

Lahko je pojeste toliko, da vam bo gledala iz ušes, pa boste še vedno živahni in polni energije. V Vegepleskavici namreč ni holesterola, niti živalskih maščob, ki grozijo vašemu telesu. V želodcu ne bo teže. Tudi ne slabega občutka, da ste si škodovali. Uživali boste v občutku moči in pravih odločitev.

Kako je mogoče doseči tako dober okus brez obremenjevanja telesa?

Skrivnost je v sestavinah. Vegepleskavica je narejena iz semen in žit, ki so pridelana brez strupov. Vsa semena so uporabljena cela. Nobenih ekstraktov in nič izplakovanja. Dobite vse sestavine celotnega zrna – tudi tiste najdragocenejše, ki so v kalčku in ovoju. Za okus pa poskrbijo mojstrsko izbrane naravne začimbe – brez vsakega E-ja.

In kako hitro jo lahko pripravite?

Praktično takoj. Vsebino vrečke zmešate z 1,5 dl vode in pustite 5 - 10 min. Oblikovane pleskavice na hitro popečete po obeh straneh in že jo lahko servirate.

Kaj pa svetujejo naši izkušeni kupci?

Gospa, ki je nad Vegepleskavico zelo navdušena in jo pogosto pripravlja svoji družini, nam je poslala svoj nasvet, kako Vegepleskavice najhitreje spečete. Z njenim načinom se izognete zamudnemu oblikovanju z rokami:

Z vročo naoljeno žlico položite kupčke mase na vroče olje in jih potapkate do debeline, ki vam ustreza. (Njej se najbolj obnese debelina približno 7 milimetrov). Med delom žlico čim večkrat potopite v vroče olje.
Popečete do zlato-rumene barve, jo obrnete, popečete še po drugi strani in Vegepleskavica je pripravljena.

Kako preprečite leplenje mase na dlani?

Če kljub vsemu pleskavice raje oblikujete z roko, skrbite, da imate roke ves čas mokre. Tako se vam masa ne bo prijemala na roke. Praktično si je poleg sklede z maso za pleskavice postaviti še skodelo z vodo za pomakanje rok.

Sestavine: pšenične krušne drobtine*, pšenična moka s kalčkom*, ovseni kosmiči*, pšenična moka*, sončnična semena*, lanena semena*, sezamova semena*, česen v prahu*, sušena čebula*, sladka paprika*, curry*, morska sol, rožmarin*, bazilika*, poper*.
*iz nadzorovane ekološke pridelave

Podatki glede alergij: Lahko vsebuje sledi indijskih oreščkov.

Morda vam je pomembno tudi tole: Z nakupom Vegepleskavice podprete razvoj še drugih podobnih slovenskih izdelkov, zmanjšate porabo vode, izpust CO2 in metana.

Čestitamo vam za vašo izbiro in se vam zahvaljujemo za vašo pomoč, ki nam jo pomeni vaš nakup. Še naprej se bomo trudili za vrhunsko hrano za vas in hkrati pomagali živalim in naravi.

Dober tek!

 

Nadaljnje povezave za "Vegepleskavica, granulat 200g"

Drugi izdelki K naravi d.o.o.
 

Proizvajalec "K naravi d.o.o. "

K naravi d.o.o., Celovška cesta 87, Ljubljana, tel: 01 505 57 99

 

Podobni izdelki

 
iBi-tziki kumarični namaz

od 3,60 € *

Bobov namaz

Inhalt: 180 Gramm

2,85 € *

Tirinšške klobasice

od 5,40 € *

iBi pur

od 3,60 € *

iBiji po izbiri

od 44,25 € *

Pesto čemaž 125 g

od 2,80 € *

Grahov namaz

Inhalt: 180 Gramm

2,85 € *

iBi "Simba" namaz s hokkaido bučami

od 2,95 € *