Odprema in vračilo

Odprema

Običajno pošljemo naročeno blago dan ali dva po naročilu. Zavezujemo pa se, da bomo naročeno blago poslali najkasneje v roku 10 dni od sklenitve pogodbe. Za zamudo pri dostavi ne odgovarjamo, če je ta nastala zaradi okoliščin na strani dostavljavca, Pošte Slovenije. Če gre za plačilo po predračunu, začne teči rok 10 dni od dneva plačila predračuna.

Vračilo

Vaše zadovoljstvo je za nas najpomembnejše. Tudi zato lahko, ne da bi navajali razloge za to, v skladu z zakonom v roku 14 dni po prevzemu blaga, odstopite od pogodbe in nam vrnete kupljene izdelke. Po Zakonu o varstvu potrošnikov imate namreč pravico, da odstopite od pogodbe in izdelke vrnete v roku 14 dni po prevzemu blaga. Za sporočilo o odstopu od pogodbe se šteje tudi, če v tem roku vrnete prejeto blago. Edini strošek, ki vas pri tem bremeni, je neposredni strošek vračila blaga, ki nam ga je potrebno vrniti v roku 30 dni od sporočila o odstopu od pogodbe. Prejeto blago mora biti vrnjeno nepoškodovano in v nespremenjeni obliki, razen če je blago uničeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. V roku 30 dni po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe vam bomo vrnili plačano kupnino. Prosimo vas tudi, da nam pošljete podatke o svoji banki, da bi vam lahko vrnili kupnino za vrnjeno blago, če želite prejeti denar na svojo banko. Blago lahko pisno, telefonsko ali preko e-pošte reklamirate v roku 8 dni od prejema.

Od pogodbe lahko odstopijo samo fizične osebe, ne pa tudi pravne osebe in samostojni podjetniki.

Svoje ugovore, reklamacije, pripombe, zahtevke in izjave lahko pošljete na naslov: Trgovina K NARAVI, Celovška cesta 87, 1000 Ljubljana oz. po elektronski pošti: info@ibi-vegan.si ali na tel. 01 505 57 99

Direktni kontakt

Vaš naslov